Advocaten

Barbara Middeldorp

Niemand vraagt erom slachtoffer te worden van een ongeval. Bij het vinden van een nieuw evenwicht in het leven, geef ik een cliënt ruimte voor zijn verdriet en herstel door hem zoveel mogelijk juridisch te ontzorgen. Daarbij denk ik in oplossingen en staat het benutten van de eigen kracht van een slachtoffer centraal. Bij de uiteindelijke afronding van een zaak, ben ik pas tevreden met het resultaat als mijn cliënt dat ook is.”

Barbara Middeldorp is in 2010 beëdigd als advocaat. Barbara is gespecialiseerd in het personen- en aansprakelijkheidsrecht en op het terrein van het gezondheidsrecht. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Voordat Barbara advocaat werd, heeft zij gedurende 12 jaar als medisch maatschappelijk werker gewerkt binnen de gezondheidszorg. Daar hield zij zich bezig met analyse van (complexe) menselijke problemen, het initiëren van oplossingen daarvoor en de belangenbehartiging van cliënten met hersenletsel en cognitieve stoornissen. Deze ervaring komt Barbara goed van pas bij de behandeling van letsel-en overlijdensschadezaken en in haar gezondheidsrechtpraktijk. Als letselschadeadvocaat staat Barbara uitsluitend particuliere cliënten bij. Barbara stelt u als cliënt centraal en benadert u op een persoonlijke no-nonsense basis. U mag juridisch inhoudelijk een hoge kwaliteit en deskundigheid van Barbara verwachten. Praten en onderhandelen met de wederpartij vormen het uitgangspunt bij de behandeling van een zaak. Helpt dat niet meer, dan schakelt Barbara in overleg met u de rechter in. In februari 2017 heeft Barbara samen met Loes Hendrix BRAM advocaten opgericht.

Barbara heeft de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met succes afgerond.

Barbara heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten letselschaderecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties
Linked-in

Lidmaatschappen Barbara:

Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
Vereniging voor Gezondheidsrecht (VGR)
Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR

Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo
29_320
Logo-keurmerk-klein

Maatschappelijke nevenfuncties Barbara:
Lid Raad van Toezicht van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE)
Voorzitter Klachten- en Beroepscommissie, Oosterhoutse Golf Club

Bel Barbara: 085 – 4890435
Bericht aan Barbara: middeldorp@bramadvocaten.nl

Loes Hendrix

“Ik heb een prachtig vak. Ondanks ongeluk en verdriet, sta ik steeds opnieuw versteld van de veerkracht van mensen en is het mooi om te zien dat bij het einde van de zaak het leven veelal weer met vertrouwen tegemoet wordt getreden. Dat ik daaraan een steentje mag bijdragen, maakt mijn werk elke dag opnieuw de moeite waard!”

Loes Hendrix is in 1997 beëdigd als advocaat. Sindsdien heeft Loes zich gespecialiseerd als advocaat in het aansprakelijkheids – en verzekeringsrecht. Eerst bij Goudsmit & Branbergen advocaten, aansluitend bij Kennedy Van der Laan en de laatste vijfeneenhalf jaar bij Beer advocaten te Amsterdam. Bij dit kantoor heeft zij uitsluitend particuliere cliënten bijgestaan, in letselschadezaken maar ook in medische tucht- en verzekeringszaken. Daarnaast is Loes werkzaam geweest aan de Vrije Universiteit, als onderzoeker en docent op het gebied van aansprakelijkheid en schadevergoeding. Haar focus lag bij onderzoek naar de informatieplicht van artsen en naar mogelijkheden van compensatie door middel van schadevergoeding. Met haar jarenlange ervaring in het aansprakelijkheidsrecht, een scherpe blik en een goed strategisch inzicht kan Loes u als geen ander adviseren over de haalbaarheid van uw zaak en u met raad en daad bijstaan in de afwikkeling van uw letselschade. Daarbij staat goed overleg met u en met de wederpartij voorop maar Loes schuwt het voeren van procedures niet als uw zaak daartoe noodzaakt. In februari 2017 heeft Loes samen met Barbara Middeldorp BRAM advocaten opgericht.

Loes heeft de Grotius specialisatieopleiding Personenschade met succes afgerond.

Loes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten letselschaderecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Publicaties
Linked-in

Lidmaatschappen Loes:

Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
Werkgroep Arts en Advocaat (WAA)
Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR

Vereniging-van-Letselschade-Advocaten_logo
29_320
Logo-keurmerk-klein
logo

Bel Loes: 085 – 4890435
Bericht aan Loes: hendrix@bramadvocaten.nl

×
Top