Contact met BRAM

Mail BRAM: info@bramadvocaten.nl
Bel BRAM(085) 4890435

Op beide locaties is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Op basis van een eerste telefoongesprek zullen wij in de meeste gevallen vrij snel een inschatting kunnen maken of wij uw zaak in behandeling kunnen nemen. Dat telefoongesprek is voor u als vanzelfsprekend gratis.

Als wij uw zaak in behandeling nemen, zullen wij een afspraak met u maken voor een persoonlijke kennismaking. Dat kan bij BRAM op kantoor, bij u thuis of op een locatie waar wij spreekuur (op afspraak) houden. Dit is naast Amsterdam en Breda, in Hilversum, Maastricht en Utrecht. Samen met u stemmen we af wat de meest geschikte locatie is. Mocht hierna blijken dat u toch afziet van het starten van een zaak, dan zullen wij u hiervoor geen kosten in rekening brengen.

GRATIS SPREEKUUR

BRAM advocaten is een laagdrempelig advocatenkantoor. Heeft u een vraag, dan kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. Maar misschien vindt u het prettiger om naar ons gratis spreekuur te komen. Regelmatig organiseren wij (gratis) spreekuren op verschillende plaatsen in het land waar u naartoe kunt komen om uw vragen aan één van onze advocaten voor te leggen.
Datum, tijdstip en locatie van het gratis spreekuur wordt op deze website en via social media (BRAM Advocaten) (Loes) (Barbara) bekendgemaakt.
Het eerstvolgende spreekuur staat gepland op:
(nog niet bekend; houdt u onze website in de gaten)

STEL UW VRAAG AAN BRAM

Chat met BRAM

U kunt gratis met de advocaten van BRAM chatten via de computer . Als er geen advocaat online is, dan kunt u uw vraag intypen, waarna wij binnen twee dagen uw vraag zullen beantwoorden. Als uw vraag of het antwoord daarop te lang of te ingewikkeld is, dan bellen wij u terug of maken we een afspraak.

×
Top